Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині працівники карного розшуку цьогоріч розкрили 54 злочини

15 квітня 2015 р., 20:00

У лавах карного розшуку Берегівської поліції несуть службу12 офіцерів.


Начальник сектору карного розшуку райвідділу старший лейтенант ЛаслоБундович за сприяння та підтримки шефа місцевої міліції Миколи Куриці зумів згуртувати справжній колектив однодумців.

Четверо берегівських розшуковців у складі зведеного загону закарпатської міліції пройшли горнило АТО наДонбасі. Повернулися додому здорові і без подряпин.

Берегівські «опера» розкрили з початку року54 злочини. Наприклад, «брали» в Києві злодія, що у селі Великі Береги обікрав будинок сільського голови. Оперативно зловили вбивцю з села Велика Бейгань, який вкоротив життя старій односельчанці. За лічені години зв'язали зловмисників, які побили хлопця, який повертався з нічної дискотеки в с.Дійда. Розшукали та хуліганів з танцювального клубу. Викрили берегівські «опера» та міжнародну злочинну групу, члени якої кілька місяців викрадали номерні знаки з машин, вимагаючи гроші за їх повернення.
Виявили також підпільнихзброярів — мають шість фактів вилучення боєприпасів. Взяли в щільне кільце любителів дурман-зілля і виявили наркопритон. Плюс два факти наркоторгівлі. Спільно з «даішниками» зловили водія-вбивцю молодого велосипедиста навул.Б. Хмельницького в м.Берегово. Зуміли взяти банду квартирних злодіїв з Білої Церкви.

Михайло Папіш,журналіст, м.Берегово

УМВС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp