Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві "Мерседес" знищив вогонь (ФОТО)

16 квітня 2015 р., 10:00

Ймовірна причина - підпал

Вечірньої пори на вул.Набережній в м.Мукачеві зайнявся автомобіль марки «Mercedes Е 220». Іномарка згоріла повністю. Ймовірна причина пожежі - підпал.

Близько 20.30 год. до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера пожежної частини про загоряння автомобіля.

На місці події правоохоронці з`ясували, що горів 8-річний «Мерседес», що належить місцевому мешканцю. Машина була припаркована під вікнами приватного будинку. Коли господарі помітили вогонь, то відразу викликали пожежників. Однак дороге авто врятувати не вдалось.


Ймовірна причина пожежі – підпал. З місця події експерти вилучили залишки пожежного сміття. Працівники міліції переглядають записи з камервідеоспостереження на будинку власника машини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу).

Для з`ясуваня причини загоряння машини призначено ряд пожежно-технічних експертиз. Тривають перевірки.

Інформація Мукачівського МВ УМВС







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp