Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівчан закликають терміново віддати "водні" борги

16 квітня 2015 р., 14:20

Містянам наразі продовжують відключати воду.

ПРо це на своїй сторінці у "Фейсбуці" пише мер Берегова Золтан Баб’як:

"До уваги берегівчан!

Через заборгованість по оплаті рахунків за водопостачання та водовідведення ТОВ «Водоканал Карпатвіз» заборгувало Берегівському РЕМу за електроенергію більше 50 тисяч гривень.

У водоканалі припускають, що містяни через пасхальні свята не змогли оплатити послуги з водопостачання та водовідведення.

Тому берегівчан закликають терміново заплатити за воду та каналізацію, адже існує загроза відключення міста від водопостачання вже з понеділка!

Наразі підприємство "ТОВ Водоканал Карпатвіз" продовжує відключення від водопостачання та водовідведення квартир - боржників багатоповерхівок, організацій та приватного сектору.

Сьогодні, 16 квітня, відключення боржників проводиться в районі "Чігасуг" (не найбідніший район міста!), в яких борг перевищує 200 грн.

«Просимо вибачення від споживачів, які вчасно сплачують за послуги водопостачання та водовідведення, за незручності. Під час проведення відключень будуть перебої у водопостачанні цього району міста», - повідомляють у водоканалі."

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp