Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Загибель відпочивальниці у термальному басейні Берегова: висновок експертів

18 квітня 2015 р., 11:58

У міліції спростовують загибель жінки безпосередньо у басейні

Днями в приміщенні роздягальні термального басейну діючого на базі учбово-спортивної бази «Закарпаття» у місті Берегово померла відпочивальниця. Медики встановили, що причиною смерті 63-річної жінки став гострий інфаркт.

Біля 20.00 години до чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря швидкої медичної допомоги Берегівської ЦРЛ. Який повідомив, що ними було здійснено виїзд до УСБ «Закарпаття», де в приміщенні роздягальні діючого термального басейну констатовано смерть 63-річної жінки мешканки міста Києва.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як на місці з’ясували правоохоронці туристка самостійно, після купання, вийшла з басейну та попрямувала до роздягальні. Через деякий час жінці раптово стало зле і вона втратила свідомість. Медсестра за допомогою інших відпочивальниць надали їй першу медичну допомогу, після чого вона ще на лічені хвилини прийшла до тями але потім знову втратила свідомість. Медики карети швидкої допомоги, які прибули на місце констатували смерть бідолашної.
Як при дослідженні тіла померлої з’ясували медики причиною її смерті став гострий інфаркт серця, - повідомили у Берегівському РВ УМВС.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp