Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегово полонили танці

18 квітня 2015 р., 16:30

Під час дійства були танці, дитячі ігри та інші розваги

14-го квітня Берегово заполонили танці. На учнів загальноосвітніх шкіл чекав танцювальний гурток, дитячі ігри та ремісничі заняття. На заході, який відбувся за організації ГО «Pro Cultura Subcarpathica», за сприяння Габріелли Сіладі, виступив гурт «Sodró». А місце для проведення фольк-корчми забезпечив ресторан «Золота пава».

Енікев Вароді та Іштван Якаб вирішили увіковічнити поняття «фольк-корчми» на Закарпатті, проте цього разу до веселощів залучили й дітей.
У Закарпатському угорському інституті ім.Ф. Ракоці ІІ, в аудиторії «Арнольд Гросс»,60 учнів Берегівської угорської гімназії та Берегівської ЗОШ № 6 поринули у світ танців, дитячих ігор та ремісничих занять. А паркет «Золотої пави» став місцем для веселощів дорослих, де діяла 10-відсоткова знижка.

Господарі свята подбали про те, аби серія подібних заходів не завершувалася. Відтепер вони щомісяця закликатимуть жителів міста до танцю.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp