Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хуст святкуватиме День народження

18 квітня 2015 р., 17:31

Свято буде 10 травня

10 травня Хуст відзначатиме 925-ий День народження. Уже зараз керівництво населеного пункту інтенсивно готується до урочистостей. Цими днями у Хустській міській раді пройшло засідання оргкомітету, де повністю визначилися із заходами, які супроводжуватимуть святкування. –Ювілейні роковини міста над Тисою пройдуть без особливої помпезності, однак ми не відмовилися від святкування, як торік, – розповів редакції новин «Карпатського об’єктива» сценарист Сергій Гержик. – Тож хустяни проведуть дозвілля цікаво і змістовно. 

Святкування триватиме три дні – із 8 до 10 травня і на містян та гостей Хуста чекає насичена яскрава програма. І все ж гучних розваг у райцентрі цьогоріч не буде, зважаючи на те, що в країні війна.–Розумію, що в Україні вкрай напружена політична ситуація, економіка також бажає кращого, проте краяни чекають хоч на якісь заходи. Тож плануємо урочисте відкриття центральної частини міста, погашення ювілейного конверту та марки 925-річчя міста Хуст, нагородження переможців міського рейтингу «Гордість міста», вшанування відомих земляків та закладення Алеї Героїв, – зазначив секретар Хустської міської ради Володимир Ерфан. Також у рамках днів святкування у всіх церквах міста молитимуться за мир, за Україну та за Хуст, працюватиме виїзна торгівля, проходитиме благодійна виставка-продаж учнівських робіт (виручені кошти спрямують на підтримку бійців АТО), на дітей чекають спортивні заходи, свято Морозива, ігри з клоунами, велоперегони, а на дорослих – виступи відомих колективів та сольних виконавців.

Марина АЛДОН

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp