Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юніорська збірна України з регбі привезла додому європейське «золото» ... не без допомоги ужгородців (ФОТО)

19 квітня 2015 р., 11:33

У складі збірної грали учень Ужгородської ЗОШ № 3 Максим Дуля та студент природничо-гуманітарного коледжу УжНУ Сергій Васько

Нещодавно у Франції відбувся чемпіонат Європи серед юніорів (U-18) з регбі. Змагалися в трьох групах – «Еліта», «А» і «В», в кожній із яких – по вісім команд. Приємно, що збірна України посіла перше місце у групі «В», подолавши всіх своїх суперників.

Ще приємніше – що у складі збірної України виступали учень Ужгородської ЗОШ № 3 Максим Дуля та студент природничо-гуманітарного коледжу УжНУ Сергій Васько.

{g}

Повертаючись до перебігу турніру, зауважимо, що українці стартували матчем з сербами, яких розгромили 18:3; у другому поєдинку з чехами також засвідчили свою перевагу, хоч і скромнішу – 19:17; у третій грі завдали нищівної поразки литовцям – 43:8.

Перемога наших хлопців цілком заслужена: тренувалися інтенсивно й напружено на зборах в Одесі, Івано-Франківську, Києві.

Привітний та комунікабельний Сергій Васько, родом із Кривого Рогу, нині навчається на I курсі коледжу, у майбутньому прагне стати будівельником. У регбі хлопець почав грати ще в 6 років, вважає цей вид спорту наймужнішим: «Відкрив для себе цей вид давно – він по-справжньому чоловічий, поєднує в собі багато чого з інших спортивних видів. Контактна гра розвиває в людині швидкість бігуна, гнучкість гімнаста, силу борця і розум шахіста.

На чемпіонаті було складно, суперники – справжні професіонали. Зізнаюся, найперше, що спало на думку у Франції: хочу там залишитися – дуже вразив неабиякий рівень підготовки спортсменів».

Вітаємо наших переможців і бажаємо нових перемог!

Медіацентр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp