Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вихованці Чинадієвського дитбудинку передали гроші військовим

19 квітня 2015 р., 14:59

Заклад ає чимало власних потреб, але вирішили, що у військових їх більше

Більше 3 тисяч гривень зібрали на благодійному концерті, який днями відбувся в замку Сент-Міклош, що в Чинадійові на Мукачівщині. Захід проходив у рамках проекту «Visual Music» — «Sound of the Sand», за участі піаністки Анжеліки Фукс та майстрині пісочної анімації Юлії Миронової.

Всі отримані кошти за продаж квитків та сувенірів були передані Чинадіївському дитячому будинку. Вихованці якого, до слова, також залучалися до організації акції: виготовляли вітражі та картини на пасхальну тематику. Однак, не зважаючи на те, що нині заклад має чимало власних потреб, більшу частину грошей (це 2000 гривень) усе ж вирішили віддати на потреби воїнів АТО, а на решту закуплять необхідні матеріали для рукоділля.

За словами заступника директора з навчально-виховної роботи Чинадіївського дитячого будинку Андріани Текар, нині під опікою держави перебуває більше 80 дітей віком від 3 до 16 років. Благодійністю вихованці займаються не вперше: раніше відправляли кошти на лікування нашого земляка. Крім того, постійно навідуються у військовий госпіталь, аби підтримати вояків і морально. Таку ініціативу на перших порах проявляли педагоги, нині ж діти самі відчувають у цьому потребу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp