Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті відбувся Чемпіонат Закарпатської області з вільної боротьби (ФОТО)

20 квітня 2015 р., 19:30

Боротьба виходить на якісно новий рівень у краї

За підтримки управління молоді та спорту Закарпатської ОДА в Мукачеві відбувся обласний Чемпіонат з вільної боротьби серед юнаків та дівчат.

 

Під час відкриття заходу начальник управління Денис Ман зазначив, що протягом останніх років вільна боротьба на Закарпатті виходить на якісно новий рівень. Цю тенденцію готові розвивати і надалі.

"Закарпатська обласна адміністрація та управління молоді та спорту вітає учасників змагань. Дуже добре, що ваші тренери роблять все, аби серед вас виховати справжніх чемпіонів українського, європейського та світового рівнів. Вже сьогодні ви показуєте, що вони стараються недарма. Бажаю вам і надалі бути такими активними та досягати високих результатів", - сказав під час виступу Денис Ман.

Організатори кажуть, що давно обласна "спортивна" влада не заглядала на спортивні заходи вільної та греко-римської боротьби. Скоріше за все це з-поміж інших причин теж повпливало на якість спортивних баз, на яких займаються юні спортсмени. Денис Ман висловив готовність сприяти розвитку цього виду спорту та спільно з командою тренерів почати піднімати рівень спортивної боротьби в області.

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp