Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як в Ужгороді орієнтувальники змагалися (ФОТО)

20 квітня 2015 р., 22:00

Спортивна боротьба вирувала в місті минулими вихідними

Про це "Часу Закарпаття" повідомив Оргкомітет змагань

 

В обласному центрі Закарпаття в місті Ужгороді протягом вихідних проходили традиційні щорічні обласні змагання Закарпатська Весна – 2015 чемпіонат області на коротких та скорочених дистанціях зі спортивного орієнтування.

 

Загалом у заході прийняли участь 116 учасників які представили дванадцять команд у різних вікових категорія а саме: Кам’яницької ЗОШ (СК Кам’яниця), ПАДІЮН Пригодницького клубу „Lynx”, Хустської та Іршавської райСЮТур, Рокосівської ЗОШ, Ужгородської ЗОШ №20, Перечинської ЗОШ Інтернату, м. Ужгород (КСО Максимум), НВК „УжЕЛ” м. Ужгорода, Мукачівський клуб „Товариш”, команда „Смайлик” м. Ужгород, та „Непереможні” з с. Сторожниця.

Вже багато років поспіль з метою популяризації здорового способу життя серед учнів краю Закарпатський центр туризму у співпраці з управлінням молоді та спорту проводить чималу кількість заходів.

Протягом вихідних 18-19 квітня навколо Ужгорода а саме перший день змагань відбувався в лісовому масиві „Доманинці” орієнтувальники змагались на скорочених дистанціях.

Серед наймолодших учасників до 10 років переможцями стали Калчева Людмила з Мукачева та Вішколц Валентин – Крістіан з Ужгороду. До 12 років переможцями стали Цепурдей Катерина з Мукачево та Балог Артем команда „Непереможні”. Серед юнаків переміг учень УСЗОШ №2 Василина Андрій з КСО „Максимум” та Дьякова Анна з Іршавської станції юних туристів. В юніорському класі відзначилися учениця ужгородської ЗОШ №4 зі словацькою мовою навчання Гуснай Вероніка та мукачівець Сватко Артур зі СК „Товариш”. У основній групі до 35 років рівних не було Касьянову Олександру та Расчупкіній Ніні СК „Товариш” Мукачево. Цікава боротьба відбувалася у ветеранських групах після 35 років де переможцями стала сім’я Лозицьких Андрія та Світлана з Мукачева у ветеранському класі після 55 років кращим виявився Давиденко Сергій команда ужгородські аСи.


Другого дня змагань орієнтувальники перемістилися до лісового масиву г. „Таршина” район Галагури шо біля пограничної застави біля самісінького кордону змагатися на коротких дистанціях.

Серед наймолодших учасників до 10 років переможцями стали Сватко Каріна з Мукачева та Кононов Денис з Ужгороду КСО „Максимум”. До 12 років переможцями стали Лозицька Дарина з Мукачево та Лелітка Михайло з Іршавського району. Серед юнаків переміг учень УСЗОШ №2 Василина Андрій та учениця ужгородської ЗОШ №3 Морозова Дар’я представники КСО „Максимум”. В юніорському класі відзначилися учениця Кам’янецької ЗОШ Бобер Крістіна та Захаров Євген з пригодницького клубу Лінкс. У основній групі до 35 років в перше завоював Французов Владислав з мукачева а серед жінок перемогу виборола Калинич Вікторія ОДЮСШ Інвалідів. У групі після 35 років святкували знову мукачівці а саме Гришко Людмила та Французов Ігор представники СК „Товариш” а у класі після 55 років кращим виявився знову Давиденко Сергій команда ужгородські аСи та Пачей Наталія представниця Хустської рай СЮТур.

Хочеться окремо подякувати управлінню молоді і спорту облдержадміністрації за порозуміння та підтримку, розвиток не олімпійських видів спорту у нашому краї. Вже цими днями команда Закарпатської області буде приймати участь у чемпіонаті України серед юнаків,юніорів, дорослих зі спортивного орієнтування в місті Києві 23 по 26 квітня і побажаємо вдалого виступу юним орієнтувальникам.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp