Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Начальник управління молоді та спорту ОДА ініціює громадське обговорення розвитку спортивної галузі Закарпаття

21 квітня 2015 р., 12:40

Проце поговорять вже 30 квітня.

Протягом останнього місяця управлінням молоді та спорту Закарпатської ОДА проведено наради з усіма зацікавленими спортивними організаціями в краї (спортивні товариства, федерації, дитячо-юнацькі-школи та спортивні клуби). Результатом нарад стала ініціатива провести 30 квітня громадські обговорення на тему розвитку спорту в краї за участі всіх сторін та керівників обласної ради та обласної адміністрації.

Долучитися до слуханнь зі своїми ідеями та пропозиціями запрошуються усі охочі.

"Пропоную відійти від кабінетного прийняття рішень в середовищі спорту, натомість залучати до процесу розробки і реалізації ініціатив спортсменів, тренерів, спортивні федерації та організації. Разом із тим використаю цю зустріч із метою презентації плану роботи управління, який був розроблений у співпраці зі спортивними функціонерами", - зазначає начальник управління молоді та спорту ОДА Денис Ман:

До слова, міністр молоді та спорту Ігор Жданов презентував дорожню карту реформ у сфері фізичної культури і спорту. Обласне управління ініціює на місцевому рівні підвищення уваги до розвитку галузі та початок діалогу зі спортивною громадою.

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp