Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рахівську РДА знову блокуватимуть

6 квітня 2014 р., 21:47

Місцевий Євромайдан відновить блокаду державної установи.

Активісти наполягають на кандидатурі Віктора Турока і категорично проти Івана Сурмачевського, за яким є серйозний корупційний шлейф, як ті стверджують. 

Протистояння досягло апогею на початку минулого тижня, коли 1 квітня місцевий Євромайдан заблокував вхід до РДА та протримав будівлю заблокованою до четверга. До понеділка, 6 квітня РДА розблокували, аби була змога провести усі необхідні фінансові платежі та люди отримали платню. Сурмачевський в неділю, 6 квітня спробував зібрати мітинг на свою підтримку, але вдалося мобілізували лише трохи більше сотні людей, - стверджує рахівське інтернет-видання Рахів. За іншими даними у цьому зібранні взяло участь кілька сотень рахівчан. 

Водночас, у неділю, 6 квітня, активісти, які бажають призначення Турока, хочуть знову заблокувати Рахівську РДА до призначення нового голови. Якщо це буде Сурмачевський, то активісти обіцяють перекрити трасу Мукачево - Івано-Франківськ, якщо ж Віктор Турока - обіцяють відступити. 

Є ще й третій варіант - призначення тимчасово виконуючого обов'язки голови РДА. За такого сценарію Валерій Лунченко пообіцяв когось з-за меж району. 


Гуцульська правда 06.04.2014 22:07 IP: 18.172.34.193
У неділю 6 квітня біля Рахівської РДА на підтримку Сурмачевського зібралось біля 450 чоловік! Всі вони зібрались, щоб у районі вже на кінець настав порядок! І щоб висловити свою підтримку І.Сурмачевському. Проплачені статті вам шановне видавництво не пройдуть! Брешите на чому світ стоїть! Як вам не соромно??? Майданівці які були 6 квітня баля РДА це дійсно люди які були на майдані під час революційних подій, але вони не привезені Сурмачевським, і не підкуплені! Це люди з рахівського району, ми всі їх добре знаємо! А ці всі молодики якими прикривається так звана Рахівська самооборона - хто вони??? Хто їх знає????!!! Де вони працюють? З чого живуть??? Позалізали, і представляють себе громадскістю рахівщини? Бійтеся хлопчики!!!!! бо громадськість Рахівщини ще вам покаже хто вона і яка в неї позиція!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp