Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Кошіце презентують можливості Закарпаття (ФОТО)

21 квітня 2015 р., 14:00

Дні Культури проходять під гаслом "Ласкаво просимо на Закарпаття!"

Сьогодні «Дні України», які розпочалися 14 квітня в словацькому місті Кошіце проходять під гаслом «Ласкаво просимо до Закарпаття!» – вся програма цього дня буде присвячена нашому краю.

 

Закарпаття представляє потужну культурну програму: виступатимуть численні колективи, в першу чергу заслужений академічний народний хор.
Відкривали захід голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко та заступник голови ОДА Михайло Рівіс.

Володимир Чубірко зазначив, що наші краї поєднують давні відносини, і те, що проводяться такі акції дають можливості краще пізнати один одного.

«Презентація можливостей нашої країни, нашого краю є особливо важливе зараз, коли Україна робить конкретні кроки в європейський економічний простір.
Україна сьогодні переживає дуже непрості часи: Росія неприховано проводить військову агресію проти нашої країни. Зруйнована економіка і вся інфраструктура сходу, окупований Крим. Нам зараз нелегко, але ми боремось за свою незалежність, в тому числі й економічну. Але саме такі заходи засвідчують, що Україна дивиться у майбутнє і працює на перспективу. Такий діалог дозволяє донести до представників європейського економічного простору можливості української економіки, налагодити ділові контакти і підготувати грунт для надходження інвестицій.

Радий, що саме Словаччина стала тим майданчиком, де представлений потенціал України, та Закарпаття зокрема. Наш край має угоди про партнерство з Кошицьким та Пряшівським самоврядними краями. Нас поєднують тісні економічні та культурні, подекуди й родинні стосунки. Саме Закарпаття може стати тим містком надійного співробітництва наших країн. Дні культури проведені в Кошіце цьому сприятимуть», - вважає Володимир Чубірко.

Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp