Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як в Ужгороді бодібілдери змагалися (ВІДЕО)

21 квітня 2015 р., 22:00

Близько 100 спортсменів демонстрували свої тіла...

Свято фізичної культури та краси. В Ужгороді пройшов відкритий кубок Закарпаття з бодибілдингу та фітнесу. Близько 100 спортсменів та спортсменок не лише із закарпаття хизувались своїми м’язами.

Ірина Ващук понад два роки займається спортом, але останні півроку активно та цілеспрямовано працювала заради участі у Відкритому Кубку Закарпаття з бодибілдингу та фітнесу. Дівчина вперше взяла участь у такому змаганні і зайняла четверте місце серед 11 учасників. 

Але зазначає, що результатом задоволена і дає поради тим, хто хоче і себе спробувати у таких турнірах. Змагались не лише закарпатські а й спортсмени, зі Львова, Івано-Франківська та Києва. Представили і нову категорію для чоловічого фітнесу – “менс фізік”. Також розповіли, за якими саме критеріями відбиратимуть переможців. 

Поділився враженнями і VIP-гість – Бейло Балог – дворазовий абсолютний чемпіон України та світу. гдядачів радував і виступ юних борців з тхеквондо, які показали справжню “ударну силу”. організатори представили і скриньку для пожертв, кошти з якої направлять волонтерам для закарпатських бійців АТО.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp