Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Авакову подякували за сумлінних закарпатських міліціонерів

22 квітня 2015 р., 14:21

Жителі вдячні за професіоналізм своїх захисників у такий важкий для країни час

На адресу міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та начальника закарпатської міліції Сергія Шаранича надійшло кілька подяк від жителів краю правоохоронцям за їхні професійні дії під час розкриття злочинів.

- Хочу висловити подяку працівникам карного розшуку мукачівської міліції капітану Я.Мартину та лейтенанту Я.Ганьковичу, які розкрили злочин за гарячими слідами – крадіжку телефона від мого сина. Упродовж доби міліціонери розшукали злодія й повернули вкрадений телефон. Висловлюю щиру подяку керівництву міліції за таких працівників, - пише міністру внутрішніх справ України А.Авакову житель м.Мукачева Ярослав Мойсеєв.

- Висловлюю подяку працівникам Мукачівського міськвідділу міліції, які затримали правопорушника, який упродовж року вчинив ряд крадіжок телефонного кабелю «Укртелекому», - пише міністру представник ПАТ «Укртелеком» Олександр Коновалов із Мукачева.

- Хочу висловити подяку колективу Мукачівського МВ УМВС під керівництвом начальника полковника міліції Віталія Шимоняка за мобільність при виконанні службових обов′язків по забезпеченню громадського порядку в місті. За сумлінну працю та відданість справі, підтримку та співпрацю з педагогічним колективом ліцею у вихованні підростаючого покоління, протидію злочинності в підлітковому середовищі. А також за постійну увагу та піклування про наш навчальний заклад, - пише в листі до начальника УМВС області полковника Сергія Шаранича директор Мукачівського професійного ліцею ім.М.Данканича Василь Ковбаско.











СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp