Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Електронні сервіси від ДФС: практичність та швидкість для платників

22 квітня 2015 р., 15:09

Значна кількість платників Закарпаття активно користується електронними сервісами, більшість з яких доступні на офіційному веб- порталі територіальних органів ДФС

Наразі актуальною для платників є послуга «Декларування онлайн», яка надає можливість подати декларацію з власного комп’ютера. Для цього платникові потрібно безкоштовно отримати в ДФС електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення. Сервіс надає змогу заповнити декларацію про майновий стан і доходи, яку подають до податкових органів фізичні особи – підприємці та громадяни. Заповнена декларація та додатки зберігаються у файл для направлення до податкового органу або друку. 

Нагадаємо, що з 1 січня 2015 року розпочалась кампанія декларування доходів громадян. Податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2014 році, подається до 1 травня 2015. 

У випадках, коли платники потребують консультації з питань податкової політики, митної справи, адміністрування ЄСВ, електронного цифрового підпису, фахівці ДФС рекомендують скористатися найшвидшим та найкращим сервісом-консультантом «ЗІР».

Зокрема, до уваги платників у розділах електронного консультанта пропонується: «Запитання – відповіді з Бази знань» та «Нормативні та інформаційні документи». Наприклад, у розділі «Запитання – відповіді з Бази знань» реалізована можливість самостійного пошуку інформації, шляхом ознайомлення з редакціями відповідей на запитання, з якими звертаються клієнти до Контакт-центру по телефону, електронній пошті та письмово. 

Розділ «Нормативні та інформаційні документи» містить нормативні та інформаційні документи з питань оподаткування, митної справи, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та електронного цифрового підпису, інших питань законодавства, контроль за додержанням якого покладено на органи ДФС, а також іншу інформацію стосовно роботи фіскальних органів. 
Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp