Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як ефективно управляти персоналом і розвивати бізнес

23 квітня 2015 р., 12:33

Про це закарпатцям розкажуть експерти Львівського клубу менеджерів з персоналу

25 квітня Львівський клуб менеджерів з персоналу "HR-Кав'ярня" проводить зустріч клубу в Ужгороді на тему: «Управління персоналом: покроковий аналіз всіх процесів». Захід відбудеться з 16.00 до 18.00 в Ужгородському прес-клубі (пл. Жупанатська, 15/4).

Сьогодні в більшості компаній немає визначеної структури HR процесів – як наслідок менеджери з персоналу розгублені. Їм кажуть щось роби, щоб було добре а що не кажуть.

HR аудит або покроковий аналіз всіх процесів - це хороша можливість зупинитися і проаналізувати - де я є у своїй роботі. Що я роблю добре, а що слід змінити. Можливість зрозуміти, що зараз є найактуальнішим для моєї компанії з точки зору управління персоналом і куди мені рухатися, щоб створити додану вартість бізнесу за допомогою HR процедур. HR аудит дасть можливість сконцентруватися на важливому і ефективно та раціонально використовувати свої ресурси.

Насамперед учасники зустрічі зрозуміють, чим саме вони можуть зробити додану вартість для компанії з точки зору HR процедур. А після зустрічі отримують інструменти, якими можна зробити HR аудит в компанії самостійно

Що буде на зустрічі?

- Практичні інструменти, якими можна САМОСТІЙНО зробити HR аудит.

- Як побудувати план розвитку HR процедур для своєї компанії.

- Як правильно аналізувати HR ситуацію в компанії?

- Аналіз сильні і слабкі сторони процесів.

- Розглянемо кейси живих компаній в яких було зроблено аналіз HR процесів: проблематика - аналіз - результати - зміни - результати.

Хто проводить?

Оксана Щур - практикуючий HR, з досвідом роботи в управлінні персоналом 9 років, сертифікований психолог (диплом Європейської асоціації психотерапевтів) бізнес-тренер, особистий консультант, співзасновник Львівського клубу менеджерів з персоналу «HR-кав’ярня»

Анна Зайцева - з 2009 року сертифікований HR (кваліфікація SpHR Центр EU HRM, підтверджена у 2013), Сертифікований NLP-практик, співзасновник HR-кав'ярні.

Вартість участі: при попередній реєстрації 150, при реєстрації на місці – 200 грн

Реєстрація - http://bit.ly/1BX1PhI

Ласкаво просимо!

Гарантуємо гарний настрій, філіжанку доброї кави

Та багато цікавого до кави!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp