Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканцям Солотвина замилюють очі: Влада береться за все, тільки не за згубні провалля (ФОТО)

23 квітня 2015 р., 20:20

Головне зробити дороги, які можуть піти під землю?!

У селищі міського типу Солотвино, що в Тячівському районі, завершується облаштування дороги. Вона пролягає від центру селища й веде до двох його шкіл, і на стан шляху (точніше, майже повної його відсутності) роками нарікають солотвинці. 

Під час прийому громадян у Солотвині 20 березня голова Закарпатської ОДА визначив, у який спосіб можна забезпечити ремонт дороги і зініціював вирішення цього питання через сесію селищної ради. Тим паче, що кошти в бюджеті були – треба було проявити ініціативу та віднайти механізм. Відтак очільник області доручив керівнику району Василю Йовдію проконтролювати вишукування коштів, організацію та хід робіт. І от до Великодня, як й обіцяв Василь Губаль, дорогу зроблено - капітально. Цього тижня завершують будівництво тротуарів. 

Більше 20 років дорога, котрою солотвинські діти ходять в школу, й одна з основних у селищі, зазнавала тільки ямкового, та і то нерегулярного ремонту. Зараз же її зроблено всерйоз і надовго, з новим суцільним покриттям та якісними тротуари. Витратили для цих потреб 1 мільйон 600 тисяч гривень. 

{g}

Водночас робоча група, створена за дорученням голови ОДА, займається пошуком шляхів вирішення й інших наболілих для солотвинців питань. Це, зокрема, газо- та водопостачання. 

Що ж до справ із солерудником та проваллями, які утворюються на його території, то обласна влада звернулася до Кабінету міністрів з проханням відреагувати на ситуацію й виділити кошти на консервацію й дослідницькі роботи задля комплексного вирішення проблеми. 

До слова, у п’ятницю, 24 квітня, запланована позачергова сесія Тячівської районної ради, на якій, з-поміж інших пунктів порядку денного, заплановано затвердити звернення громади до урядовців - виділити кошти на потреби, пов’язані з протидією ситуації на солеруднику.
Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp