Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Антимонопольний комітет взявся за Солотвинську селищну раду

24 квітня 2015 р., 12:44

Зобов’язавжи припинити правопорушення.

Про це "Часу Закарпаття" повідомили в Антимонопольному комітеті України у Закарпатській області

Адміністративна колегія Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України рішенням у справі зобов’язала Солотвинську селищну раду припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування.

Як встановило Відділення, Солотвинська селищна рада встановила різний розмір плати за розміщення рекламних засобів в залежності від виду засобу зовнішньої реклами, його функціонального призначення та від терміну на який укладається договір на розміщення рекламного засобу, що суперечить вимогам Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою КМУ від 29.12.2003 № 2067.

Такі дії можуть призвести до настання необґрунтованих змін у можливостях учасників ринку конкурувати між собою та до спотворення конкуренції і кваліфікуються як порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних дій органів місцевого самоврядування, які можуть призвести до обмеження чи спотворення конкуренції.

Солотвинська селищна рада визнала порушення законодавства про захист економічної конкуренції та повідомила про вжиття заходів щодо їх усунення.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp