Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті знову знайшли вибухівки (ФОТО)

24 квітня 2015 р., 13:40

Без фахівців не обійшлося...

Вранці 23 квітня в смт Великий Березний виявили два вибухонебезпечних предмети. Боєприпаси було знайдено на вул. Шевченка у подвір’ї двоповерхового житлового будинку. Про знахідку о 10:38 до служби порятунку повідомили робітники, які копали траншею під прибудову до двоповерхівки.

 

На місце події виїхали фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Вони ідентифікували виявлені предмети як артилерійські снаряди калібром 76 мм часів Другої світової війни. Вибухівку вилучили з землі й транспортували на полігон у с. Оріховиця, де о 15:30 артснаряди знищили. Крім цього, спеціалісти обстежили територію довкола місця знахідки на наявність інших ВНП.

Рятувальники закликають закарпатців! У разі виявлення підозрілих металічних предметів, схожих на вибухонебезпечні, не чіпайте їх самостійно, а позначте місце знахідки, повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, міліцію або ж зателефонуйте в оперативно-рятувальну службу за номером 101.

У ДСНС України у Закарпатській області










Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp