Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українці можуть їздити без віз вже до 25 країн

24 квітня 2015 р., 16:23

Українці можуть їздити без віз вже до 25 країн

Чилі стала 25 країною, з якою Україна встановила безвізовий режим.

Україна та Чилі підписали угоду про умови взаємних поїздок громадян, відповідно до якої українці та чилійці зможуть перебувати на території двох держав без віз у період до 90 днів протягом півроку.

Документ у п'ятницю в Києві підписали міністр закордонних справ Павло Клімкін та Надзвичайний і Повноважний посол Чилі в Україні (за сумісництвом) Хуан Едуардо Егігурен, передає кореспондент Укрінформу.

«Це наступний крок, оскільки у нас вже є аналогічний режим з багатьма країнами Латинської Америки. Чилі, до речі, стала 25 країною, з якою у нас є зараз безвізовий режим»,- сказав глава українського зовнішньополітичного відомства після церемонії підписання документа.

За його словами, наразі ведеться активна робота на політичному та економічному напрямках з метою поглиблення двосторонніх відносин з Чилі.

Клімкін також подякував уряду Чилі за послідовну підтримку незалежності й територіальної цілісності України на двосторонньому рівні та в рамках міжнародних організацій.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp