Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ФК «Берегово» та ФК «Дийдо» поборються за перемогу

25 квітня 2015 р., 14:40

Ігри заплановано на недвлю, 26 квітня.

26 квітня у рамках чемпіонату області з футболу зійдуться дві берегівські команди, а саме ФК «Берегово» та ФК «Дийдо».


Спокійно можна припустити, що цей матч стане ключовим по напрузі. Також можна буде гарантувати повний стадіон, адже місто Берегово давно не бачило футбол обласного рівня. Слід зазначити, що ФК «Берегово», який був створений у минулому році, прогресує з кожним днем. Команда в більшості розраховує на свої сили – хоча і не відмовляється від запрошення футболістів з іменами. У підопічних Іштвана Гіді добре зіграний колектив. Команда ще на початку сезону довела всім, що буде одним із фаворитів чемпіонату. Спочатку команда здобула перемогу у Зимовій першості області, а далі стала фіналістом кубку Закарпаття.

ФК «Берегово». У2015 році для команди було доленосне рішення. Керівництво на чолі із президентом Золтаном Бабяком дуже щільно вивчало футбольну ситуацію в області. Загалом були вагання між першою та вищою лігою. Проте клуб вирішив йти у вишку. Головним тренером команди залишився Людвіг Тар, який більшість свого футбольного життя провів у Берегові. Порівняно з минулим роком у клубі кардинально змінився склад. Переглянуто було чотири десятка гравців. Але до заявки були внесені лише 21. Приємно здивувала поява у команді таких гравців, як: Михайло Микуланинець, Іван Попович, Василь Ковтун, Юрій Каганець, Олександр та Денис Пахомови, Олександр Яворів. Особливу увагу можна приділити кращому бомбардиру Берегівського району минулого року Василю Луці. Залишились в команді і місцеві футболісти: Микола Міщенко, Юрій Сегляник, Йосип Улинець, Чобо Дудінскі, Валентин Гецко, Ріхард Бейреш та ін.
Передсезонний збір підопчіні Людвіга Тара проводили по різному. Деякі матчі були проведені на вищому рівні, а деякі провальними:
Товариська гра: ФК«Берегово» — ФК«Кідьош» — 3:0
Товариська гра: ФК«Берегово» — ДЮФК«Мукачево» — 3:1
Товариська гра: ФК«Берегово» — «Княжа» Щасливе – 0:3
Товариська гра: «Локомотив» Чоп – ФК«Берегово» — 3:1
Товариська гра: «Сокіл» Кінчеш – ФК«Берегово» — 4:2
Товариська гра: ФК«Берегово» — ФК«Ракошино» — 4:1
З офіційних матчів, то вони були лише у кубку області. Спочатку команда Людвіга Тара переграла воловецькі«Карпати» — 2:0. Потім слідувала поразка від ФК«Ужгород» — 0:2

ФК «Дийдо». Представлення ця команда не потребує, адже підопічні Іштвана Гіді грають так, що уся Закарпатська область рахує команду одним із фаворитів чемпіонату. ФК «Дийдо» в минулому році виступив у першій лізі області, де посів другу сходинку. Команда залишалась у першій лізі, але миттєвий футбольний зріст та завойований Зимовий кубок змінив бачення керівництва клубу і вони пішли у вишку. Також футболісти «Дийди» на одному диханні пройшли усі етапи кубку області. В деяких матчах навіть складалося враження, що дийдівці не помічали своїх суперників. Команда добре укомплектувалась. Феноменальну результативність демонструє Олександр Розман. Також у підопічних Іштвана Гіді не обходиться без місцевих вихованців, а саме: братів Кеменів, братів Анталів, Ференца Барти, Адама Пушкаша, Чобо Переша, Віктора Паради.
Що стосується практики матчів, то порівнюючи із суперником у команди більше офіційних матчів.
У Зимовому кубку команда грала з: «Соколом» Кінчеш –2–1, ФК«Баранинці» — 0:0, «Віола»Худльово — +:-, «Оболонь» Хуст 1:0, ФК«Ужгород» — 0:0 пен: 4:2.

Кубок області ФК «Дийдо» розпочала з розгрому«Локомотиву» — 0:3. Далі були ігри ¼ фіналу проти хустської«Оболоні» — 2:0, 3:0. У півфіналі команда розібралась із«Вільхівцями» — 4:1, 5:3.
Тепер команді із Берегівщини лишилось подолати ФК «Ужгород у фіналі і завоювати черговий титул.

Акцент гри. Футболісти «Берегова» розуміючи, що в цьому матчі ніхто їх фаворитами не назве виберуть грати від захисту. Скоріш за все команда Людвіга Тара буде ловити суперника на контратаках. ФК «Дийда» на правах фаворита піде у перед і все зробить ставку на швидкий м’яч.

Ключові особи. Складається так, що ФК «Берегово» буде більшу частину грати на контратаках, що в підсумку буде давати можливість супернику створювати моменти поблизу власних воріт. То ж у Берегова ключовою особою на полі буде голкіпер Ріхард Бейреш. Його дії зможуть врятувати команду від шаленої результативності Олександра Розмана, який буде ключовим гравцем цього матчу у суперника.

Між собою команди не зустрічалися.

Матч розпочнеться: юнаки: 14:30, дорослі: 16:00



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp