Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чи буде у гірському Воловці вулиця Героїв Майдану?

26 квітня 2015 р., 11:24

Усі "за" і "проти" зважували протягом двох місяців

18 лютого 2015 р., в день трагічної роковини початку масового убивства активістів Євромайдану, згідно чинного законодавства України, з метою увіковічнення пам’яті героїв Майдану, Воловецька селищна рада оголосила про початок громадського обговорення питання перейменування у Воловці вул. Пушкіна у вул. Героїв Небесної Сотні.

Після закінчення відведеного законом терміну обговорення (двох місяців) до селищної ради не надійшло ні одного заперечення по жодному з каналів зв’язку.

Крім того, в рамках громадського обговорення, проводилося анкетування серед мешканців вул. Пушкіна та в організаціях, офіси яких розміщені на даній вулиці. В анкеті кожен мав змогу висловити своє відношення до перейменування вулиці вибором “ТАК”, “НІ”, “БАЙДУЖЕ”. Фізичні особи добровільно вибирали зазначати чи не зазначати своє прізвище, анкети для юридичних осіб, в обов’язковому порядку були іменними.

Публікуємо результати анкетування:

За підрахунками, на вказаній вулиці знаходиться 85 квартир та 19 офісів юридичних осіб. Всього було виготовлено 104 анкети, з них 75 анк. (72%) – доставлено до респондента, 29 анк. (28%) – з тих чи інших причин до респондента не потрапили. З доставлених анкет 5 – не повернулося, голоси інших 69 анкет розподілилися наступним чином:

Так – 47 (68,1%), анонімні відсутні;

Ні – 12 (17,4%), анонімних 6 анкет;


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp