Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Загибель сина на фронті довела закарпатця до лікарні (ВІДЕО)

26 квітня 2015 р., 16:09

Батько загиблого героя АТО з тячівської Углі після смерті сина не може позбутися депресивного стану. До всього у нього ще й ремісія давнього захворювання.

Не зволікаючи чоловік звернувся в лікарню, а всі видатки на себе взяло районне керівництво.

Після смерті свого сина на передовій Східної війни, чоловік постійно відчуває проблеми зі здоров’ям. Та як терпіти вже не було сил – батько героя звернувся в лікарню. Чоловік рано залишився вдівцем тому вихованням свої синів займався самотужки. Тож коли втратив середнього почав ще дужче переживати за двох інших, які також пішли на службу в армію. Зараз чоловікові дають заспокійливе. 

Пан Петро розповідає: всі видатки взяло на себе керівництво району. Беруться вирішити і кілька побутових проблем родини. У лікарні чоловік пробуде тиждень, після чого сподіваються лікарі, його стан покращиться. Приклад Петра Шимона – батька захисника України демонструє, що родини героїв не забуті, як і тих чиї чоловіки та сини зараз на фронті.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp