Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ФК "Берегово" здолав суперника (ФОТО)

27 квітня 2015 р., 08:28

Матч відбувся вчора, 26 квітня.

26 травня на стадіоні «Дружба» ФК «Берегово» здобув вольову перемогу2–1 проти ФК «Дийда».


 

м. Берегово, стадіон «Дружба»,1200 глядачів
ФК«Берегово» — ФК«Дийдо» — 2:1 (0-0)
Арбітр: І. Гарлач
Берегово: Бейреш, Скакун,О. Пахомов,Д. Пахомов, Микуланинець, Гичка (Варга, 70), Попович (Сегляник, 85), Яворів (Міщенко, 75), Каганець, Ковтун, Луца
Заміна: Гецко, Дудінскі, Улинець, Пуга
Головний тренер: Людвіг Тар
Голи:1–0 Яворів –55 хв.,2–0 Луца – 90+1,2–1 Давід – 90+4
Юнаки:4–1 (м. Берегово, стадіон «Дружба»,350 глядачів)

Те, що Берегово сумувало за великим футболом було видно по вболівальникам. Ще на гру юнацьких складів міський стадіон потрохи заповнювався. Підопічні Василя Пануліна обіграли гостей дуже впевнено – 4:1.

Перед грою дорослих до шанувальників футболу звернувся міський голова Берегова та водночас президент клубу Золтан Бабяк, який виловив своє задоволення повернення у місто футболу обласного рівня.

У підопічних Людвіга Тара було завдання не з простих, адже «Берегову» протистояла команда, яка в цьому році вже гучно заявила про себе у області. Перші хвилини матчу, як на диво, залишилися за господарями. Берегівчани обережними виходами в атаку зуміли заробити чотири кутові за10 хвилин. Проте навіси у карну зону Івана Поповича не знаходили адресата. Футболісти «Дийди» не очікували такого агресивного на атаку настрою суперника. Проте до середини тайму гості все ж таки ініціативу взяли до своїх рук.

Підопічні Іштвана Гіді більше контролювали м’яч, але цей контроль до гостроти не доходив. Усі прориви дийдівців зустрічали на собі захисники Берегова. Особливо добре у захисті грали Скакун та Микуланинець.
Приємно було спостерігати і за Ковтуном, який у центрі поля вигравав майже всі м’ячі, а потім із них розвивав стрімкі контратаки. Олександр Пахомов не давав розвернутися найнебезпечнішому форварду області останніхмісяців — Розману. Можна спокійно сказати, що Людвіг Тар тактично обіграв Іштвана Гіді у першому таймі.Та, незважаючи на всі моменти, голів у першому таймі забито не було.

На другий тайм команда з Берегова вийшла в іншому настрої. Містяни розпочали діяти лише на атаку. Також підопічні Людвіга Тара дуже грамотно збивали темп атаки гостей з допомогою дрібних фолів у центрі поля. Такі дії не дуже були до вподоби підопічним Іштвана Гіді, але з цим вони не могли нічого вдіяти. На 55-хвилині футболісти Берегова не вдало провели атаку, м’ячем заволоділи захисники «Дийди». Та останній захисник вирішив віддати пас головою своєму голкіперу. Пас був у недодачу. Його перехопив Яворів і переправив «шкіряного» у сітку воріт Юрія Славіка – 1:0.

Гравці «Дийди» одразу ж пішли у відіграш, але й тут тактичні дії команди господарів не дали нічого створити путнього біля воріт Ріхарда Бейреша. Звичайно ж берегівчани, вийшовши вперед, грали від захисту, але що було характерно у глуху оборону ніхто не пішов. Це, мабуть, і заважало гостям. Вони очікували повну свободу дій, що зможуть задавити своїм класом суперника. Але виявилось, що стрімкий перехід у атаку гостями навіяв проблем у захисті. Василь Луца просто розривав захист «Дийди» на контратаках. Це трохи і збивало атакувальні випади підопічних Іштвана Гіді. В підсумку вже на компенсованих арбітром хвилинах Василь Луца знайшов прогалину у захисті гостей і забив – 2:0.

Чим змогли гості огризнутись, то це гол на останніх секундах Роберта Давіда – 2:1. Футболісти Берегова здобули свою дебютну перемогу, а підопічні Іштвана Гіді повинні проаналізувати свої помилки і готуватися до наступних матчів.

Новини Берегівщини

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp