Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подробиці загорання автобуса на Свалявщині (ФОТО)

27 квітня 2015 р., 11:40

Загорання сталося вчора, 26 квітня, на щастя, травмованих і загиблих немає.

26 квітня в с. Голубине Свалявського району на 750-му кілометрі траси Київ-Чоп загорівся автобус марки SETRA, який рухався по маршруту «Ужгород-Львів». На момент появи вогню в салоні знаходилося 46 пасажирів. Пожежу в моторному відсіку автобуса побачив водій зустрічного автомобіля, що рухався в сторону Мукачева. О 17:30 він повідомив про подію до оперативно-рятувальної служби.

 

На місце події виїхали два відділення вогнеборців 9-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 17:50 їм вдалося локалізувати загорання й о 17:58 – повністю його ліквідувати. На щастя, обійшлося без травмованих і загиблих.

Внаслідок пожежі знищено: моторний відсік автобуса, задню частину салону й заднє праве колесо, а також невелику кількість особистих речей пасажирів. Разом із тим, вогнеборці врятували від нищівної дії полум’я передню частину автобуса й більшу частину майна пасажирів. Причину виникнення загорання й суму завданих збитків наразі встановлюють правоохоронні органи.

У ДСНС України у Закарпатській області
 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp