Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Факультет здоров’я людини відкрив свої двері школярам (ФОТО)

27 квітня 2015 р., 20:00

Захід відбувся у п’ятницю, 24 квітня

24 квітня факультет здоров’я людини влаштував День відкритих дверей. Підрозділ відвідало близько 80 учнів та їхніх батьків з різних шкіл Ужгорода.

 

Активну участь у заході на чолі з деканом Оленою Дуло взяли всі кафедри факультету. Кожну представляв окремий стенд. Відвідувачі отримували інформацію від професорсько-викладацького складу, переглядали інформаційно-довідковий матеріал.

«Факультет готує кваліфікованих фахівців, здатних вирішувати проблеми зміцнення та відновлення здоров’я різних верств населення, мотивувати молодь до занять фізичними вправами та впроваджувати фітнес-програми, спрямовані на підвищення рівня працездатності людей різного віку», – розповіла декан факультету Олена Дуло, а також зробила короткий екскурс в історію факультету, відзначивши, що в 2015 році Ужгородський університет святкує 70 років із дня заснування.

Сьогодні факультет здоров’я людини – потужний сучасний навчально-науковий підрозділ УжНУ, до складу якого входять три кафедри (теорії і методики фізичного виховання, основ здоров’я та фізичної реабілітації). Провадиться підготовка аспірантів за спеціальністю «Фізична реабілітація». Загальна кількість студентів факультету денної та заочної форм становить 600 осіб. Навчання здійснюється за напрямом підготовки 6.010203 «Здоров’я людини», спеціальністю 7(8).01020302 «Фізична реабілітація». Випускники здобувають кваліфікацію фахівця з фізичної реабілітації, вчителя фізичної культури (викладача з фізичного виховання).

Для відвідувачів організували екскурсію спортивними залами, басейном, аудиторіями, які облаштовані сучасними мультимедійними засобами. Також були представлені приміщення реабілітаційного центру та продемонстровані науково-методичні матеріали, видані професорсько-викладацьким складом факультету.

Наталія Каралкіна, Медіацентр УжНУ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp