Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець викрав електронасос вартістю 2500 гривень

28 квітня 2015 р., 09:18

Чоловіку необхідні були гроші

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 58-річна мешканка міста. Жінка повідомила, що невідома особа проникла до її підвалу, звідки викрала електронасос. 

Працівники карного розшуку міськвідділу міліції встановили, що до крадіжки причетний 34-річний ужгородець. Чоловік цей раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення правопорушень, пов'язаних із незаконним обігом наркотиків, - повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

У скоєному зловмисник зізнався та пояснив, що крадіжку скоїв вночі. Таким чином хотів заробити гроші, щоб витратити їх на власні потреби. 

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу, або громадських робіт, виправних робіт, арешт або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.  

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp