Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді квартирант обікрав власника квартири

28 квітня 2015 р., 09:34

Без жодних проблем виніс речі з помешкання

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 31-річна мешканка міста. Жінка повідомила, що з належної їй квартири невідома особа викрала мікрохвильову піч та пилосос. На місце події виїхала слідчо-оперативна группа міськвідділу міліції. 

Правоохоронці з’ясували, що в оселі потерпілої живуть квартиранти. До них жінка навідується один раз на місяць для того, щоб забрати орендну плату й провірити, чи всі речі на місці. Таким чином вона і виявила відсутність мікрохвильовки та пилесоса. 

Правоохоронці розпитали жінку про її квартиранта, а відтак встановили його особу. Ним виявився 26-річний раніше судимий ужгородець, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані з наркотиками. У скоєному зловмисник зізнався та розповів, що крадені речі він здав у ломбард. Отримані гроші витратив на власні потреби, - повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

- За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Крадію загрожує штраф, громадські або виправні роботи, арешт або позбавлення волі на строк до трьох років, - прокоментував подію перший заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції майор Олександр Боднарчук. 

Ужгородські міліціонери вкотре звертаються до жителів міста: будьте обачними у питаннях збереження вашого майна. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp