Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сєверодонецьку загрожує екологічна катастрофа, - Москаль

28 квітня 2015 р., 16:19

На переконання Москаля, "обласний центр та його мешканці не можуть бути заручниками того, що хтось із силовиків, затримавши вантаж сумнівного походження, не знає, що з ним робити далі".

Державна фіскальна служба має негайно вивезти за межі житлового масиву Сєвєродонецька 5 цистерн із метанолом невідомого походження, затриманим співробітниками митної служби.

Відповідний лист направив керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль, повідомляється на його сайті.

"Цистерни, які доставлені на митний склад у Сєвєродонецьку, під дією прямого сонячного проміння почали протікати, а, враховуючи той факт, що метанол є отруйною та легкозаймистою речовиною, розгерметизація цистерн може спричинити в мікрорайоні зокрема та місті загалом екологічну катастрофу", - заявив губернатор.

Зараз, додав Москаль, рятувальники поливають цистерни водою з брандспойтів, намагаючись не допустити їх займання.

"Подальшу долю затриманого метанолу має вирішити митна служба, регіональні представники якої не здійснюють жодних заходів реагування, посилаючись на те, що рішення має бути прийняте в Києві керівництвом Фіскальної служби України завтра", - зазначив він.

Укрінформ




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp