Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мужієві пройшов вишкіл з цивільного захисту (ФОТО)

28 квітня 2015 р., 17:53

Діти не тільки вчились, але й здивували рятувальників глибокими знаннями

У закарпатських навчальних закладах продовжують активно проводити Дні цивільного захисту. Не стала винятком і загальноосвітня школа с. Мужієво Берегівського району, де такий захід відбувся 28 квітня. 

{g}

Близько сотні дітей під наглядом рятувальників відпрацьовували навички дій під час пожеж та інших надзвичайних подій. Після сигналу тривоги, який сповістив про пожежу, школярів оперативно евакуювали на подвір’я навчального закладу. Тут члени команди дружини юних пожежних, переодягнувшись у спорядження вогнеборця, разом із бійцями 12-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували умовне загорання. 

Водночас молодь тренувалася надавати постраждалим першу долікарську допомогу. Після цього працівники Берегівського міськрайонного відділу ДСНС провели для учнів лекцію з питань пожежної безпеки й відповіли на всі запитання, що цікавили дітей. 

На завершення заходу відбулася нарада за участі рятувальників і директорів усіх шкіл Берегівського району. Під час зустрічі представники ДСНС наголосили присутнім на необхідності неухильного дотримання вимог протипожежної безпеки в навчальних закладах. 

Особливу увагу звернули на закупівлю та перезарядку вогнегасників, обробку дерев’яних конструкцій спеціальними засобами, регулярну перевірку електромережі, утримування вільними шляхів евакуації тощо. Це допоможе уникнути загорання взагалі або ж уберегти життя дітей і персоналу, якщо пожежа все-таки трапиться. 
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp