Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міськими та районними відділами міліції Закарпаття прокотилась "Хвиля"

28 квітня 2015 р., 17:57

Навчання провели заради безпеки мешканців та гостей міста

В УМВС області відбулися командно-штабні навчання під умовною назвою «Хвиля» з протидії масовим заворушенням. Участь у них взяли працівники міліції та Національної гвардії України. 

Заступник начальника управління громадської безпеки УМВС підполковник Роман Ус разом із заступниками очільників міськ-райвідділів області розробили алгоритм дій особового складу у випадку масових заворушень, взаємодію різних служб і підрозділів міліції в екстрених ситуаціях.


Наближаються травневі свята. На вулиці населених пунктів краю вийдуть сотні людей, представники різних політичних сил. Тож міліція повинна бути готова до можливих протистоянь і масових безпорядків. У разі надзвичайних ситуацій створено зведений регіональний загін правоохоронців, який охоплюватиме весь західний регіон України, в тому числі й Закарпатську область. 

Командно-штабні навчання «Хвиля» засвідчили хорошу боєздатність закарпатських правоохоронців і готовність відповідних служб належно діяти під час масових безпорядків. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp