Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нові грантові проекти, які може реалізувати Закарпаття

28 квітня 2015 р., 18:22

В обласній раді провели нараду з питань підготовки нових проектів до програми прикордонного співробітництва «Україна-Польща-Білорусь» Європейського інструменту сусідства на 2014-2020 роки

Участь в нараді взяли голова облради Володимир Чубірко, заступник голови ОДА Михайло Рівіс, заступник начальника управління охорони здоров’я Єлизавета Біров, в.о. начальника управління зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та транскордонного співробітництва Михайло Бізіля.

Є кілька проектів, які пропонуються Закарпаття до розгляду. Один з них стосується розвитку мережі протисухотних лікарень в краї, придбання обладнання для цих закладів. Цей проект спрямований на зниження ризику епідеміології туберкульозу в прикордонних регіонах.

Також в переліку й освітні проекти. Це проект зі створення відкритого Університету для Карпатського регіону. Так, в УжНУ є пропозиції щодо співпраці з Жешувським університетом.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp