Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підприємець підробив документи заради організації гарячого харчування у школах

28 квітня 2015 р., 18:40

Мукачівська прокуратура відкрила кримінальне провадження

Прокуратурою Мукачівського району внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 та ч. 4 ст. 358 КК України - підроблення документів та використання завідомо підробленого документа. 

Як повідомив прокурор Мукачівського району Олександр Братюк, у ході вивчення матеріалів документації з конкурсних торгів на закупівлю послуг з організації гарячого харчування у навчальних закладах Мукачівського району на лютий-грудень 2014 року, встановлено, що один місцевий приватний підприємець, у складі своїх конкурсних пропозицій для участі у вищевказаних процедурах закупівлі, подав довідку про наявність у нього працівників відповідної кваліфікації для організації гарячого харчування у навчальних закладах. Однак, згідно поданої підприємцем податкової декларації, найману працю він не використовував, а трудових відносин ні з ким не мав. Відтак, нами розпочато кримінальне провадження за фактом підроблення документів та їх використання. 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp