Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За гріхи злодійкуватому закарпатцю доведеться платити

29 квітня 2015 р., 08:32

Сім крадіжок юнаку просто так з рук не зійшло...

На рахунку неповнолітнього злодія - сім крадіжок із новобудов. Злодійчуку загрожує до 6 років позбавлення волі.

Протягом лютого-квітня до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло ряд заяв від мешканців с.Ракошино Мукачівського району. Заявники повідомляли про крадіжки з новобудов будівельних інструментів, сантехніки, металевих листів, труб тощо.

Схожість способу проникнення в новобудови вказувала на те, що злочини вчиняє одна і та ж особа. Невдовзі працівники міліції встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився 16-річний житель Ракошина.

Як розповів хлопець, вдень він приглядався до будинків, а ввечері йшов на промисел. Потрапляв до будинків шляхом підбору ключа, зривав навісний замок або ж вибивав двері. У декількох випадках зловмисник розбивав вікна.

Правоохоронці встановили причетність хлопця до семи крадіжок. Сам юнак зізнався у скоєному й пояснив, що таким чином він заробляв собі на життя. Адже проживає він удвох із матір”ю, яка ніде не працює та зловживає алкоголем.

Речові докази вилучено. Розпочате кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Інформація Мукачівського МВ УМВС












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp