Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді ліквідовували наслідки негоди (ФОТО)

29 квітня 2015 р., 14:00

Сьогодні вранці вітер валив дерева, рекламні щити та осипав штукатурку

Вранці 29 квітня в Ужгороді внаслідок сильних поривів вітру впало одразу кілька дерев. Перший випадок зафіксували на вул. Другетів, де на дорогу повалився старий каштан. Він повністю перекрив рух на проїжджій частині, внаслідок чого машини не могли пересуватися одним із головних ужгородських автошляхів. 

 

Сьогодні вранці вітер Для допомоги водіям на місце події виїхали працівники Аварійно-рятувального загону спецпризначення та 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. Спільними зусиллями вони розкрижували дерево й відтягли гілки на узбіччя, звільнивши проїзд для транспортних засобів.

Одразу після цього рятувальники отримали повідомлення про падіння дерев на території загальноосвітньої школи №6 м. Ужгорода, що розташована на вул. Польовій. На подвір’ї навчального закладу дві старі тополі впали на огорожу й повисли на ній, загрожуючи життю та здоров’ю дітей. Бійці ДСНС розпиляли дерева й поклали їх на землю, аби ті не впали на голови учнів. Загалом протягом ранку рятувальники прибрали 12 кубометрів деревини.

Повідомили у ДСНС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp