Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові поширюється наркоманія

30 квітня 2015 р., 09:59

Протягом тижня правоохоронцям вдалось затримати двох наркоманів та прикрити наркопритон

Упродовж минулого тижня співробітники карного розшуку Берегівського райвідділу міліції задокументували два факти незаконного обігу наркотиків. Відкрито два кримінальні провадження: за ст.309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів) та ст.317 (утримання місць для незаконного вживання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Також складено адміністративний протокол за ст. 44 КУпАП (Незаконне зберігання наркотичних засобів в невеликих розмірах). 

У м.Берегово в одному з будинків на вул.Сечені міліціонери зафіксували факт вживання наркотичних засобів. Під час розпивання спиртних напоїв 53-річний власник будинку надав дозвіл своєму 24-річному гостю на вживання марихуани, яку той приніс із собою. З місця події вилучено саморобний пристрій для куріння наркотиків та марихуану вагою 3 грами. Господарю помешкання за створення наркопритону загрожує позбавлення волі строком до 5 років. А його гостя, через невелику вагу наркотичного засобу, притягнуто до адмінвідповідальності. Йому загрожує адмінарешт на строк до 15 діб. 

За кілька днів на вул.Мукачівській в м.Берегово, поблизу сміттєвих баків, оперативники карного розшуку виявили 18-річного молодика, який саме збирався покурити «травку». Марихуану та виготовлений із пластикової пляшки пристрій для її куріння вилучено. Як з′ясувалося, цей юнак, попри свій юний вік, вже п’ять разів притягувався до кримінальної відповідальності й 3 роки «відсидів». Тепер же йому знову загрожує до 3 років позбавлення волі. 

- Берегівські правоохоронці й надалі виявлятимуть утримувачів наркопритонів, наркоторговців та осіб, які зберігають наркотичні засоби для власного вжитку, любителів «кайфу», - повідомив т.в.о. начальника Берегівського РВ УМВС підполковник міліції Володимир Сакалош. 
Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp