Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді затримали "домушника"

30 квітня 2015 р., 10:20

Чоловік точно потрапить за грати, тому що скоїв злочин під час відбування "умовного" покарання

По телефону «102» в Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від 33-річної місцевої мешканки про те, що невідома особа проникла в її квартиру, звідки викрала пральну машину та приставку до кабельного телебачення. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Правоохоронці встановили, що зловмисник проник до квартири ужгородки шляхом пошкодження вхідних дверей. Протягом трьох годин працівники карного розшуку ужгородської міліції встановили, що правопорушення скоїв 35-річний умовно засуджений ужгородець. Цей чоловік був засуджений за нанесення тілесних ушкоджень та за квартирні крадіжки. У скоєному зловмисник зізнався. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Речові докази вилучено. 

Зловмисник утримується в ізоляторі тимчасового тримання Ужгородського міськвідділу міліції. Йому повідомлено про підозру у вчиненні даного злочину. Триває слідство, - повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp