Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через анексію Криму українські спортсмени тренуватимуться на Закарпатті

7 квітня 2014 р., 17:08

Факультет здоров’я людини УжНУ, який готує фахівців у галузі фізичного виховання, спорту і здоров'я людини, відвідав заступник міністра молоді та спорту, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул.

Його зустріли проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Федір Шандор і декан факультету здоров’я людини Олена Дуло. 

Заступник міністра ознайомився зі спортивним комплексом університету, був приємно вражений масштабністю реконструкції басейну та обсягом виконаних ремонтних робіт у великій спортивній залі. Олена Дуло ознайомила Ігоря Гоцула із досягненнями студентів факультету, які вони здобувають на спортивних змаганнях різного рівня. 

Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи наголосив на широких можливостях працевлаштування спеціалістів з фізичної реабілітації, викладачів фізичного виховання і спорту на теренах Закарпатської області та за кордоном. 

Федір Шандор зауважив, що сьогодні в університеті серед студентів набувають популярності такі види спорту, як регбі, американський футбол та бейсбол. Метою візиту заступника міністра молоді і спорту України Ігоря Гоцула стало вивчення матеріально-технічного стану спортивних баз Закарпатського регіону, які Міністерство планує використати для навчально-тренувальних зборів збірних команд України з різних видів спорту, оскільки раніше такі збори здебільшого проводилися на Кримському півострові. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp