Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жага до "легких" грошей сильніша за совість

1 травня 2015 р., 13:02

Закарпатські підлітки обікрали пенсіонерку-односельчанку.

У пошуках легких грошей, двоє 15–річних разом з сусідським 14-річним хлопцем викрали городній інвентар та електроінструменти від 66-літньої односельчанки.

До правоохоронців із заявою про крадіжку інструментів звернулась мешканкасмт.Чинадієво Мукачівського району. Жінка розповіла, що невідомі з їїдворогосподарства викрали сокири, молотки, помпу та інші електроінструменти.

Як розповіли оперативники карного розшуку Мукачівського міськвідділу, пошуки зловмисників, які обікрали стареньку, тривали недовго. За кілька днів встановили підозрюваних. Крадіями виявились неповнолітні односельці жінки, які напередодні купували від неї сіно. Хлопці зізнались, що разом із сіном вивезли із двору інструменти, які хотіли продати.

В поле зору правоохоронців підлітки потрапляли і раніше, проте судимими не були. Хлопці визнали свою провину та пояснили свій вчинок нестачею кишенькових грошей.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Речові докази – інструменти, які хлопці ховали вдома, працівники міліції вилучили.


Інформація Мукачівського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp