Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Харкові першотравневий мітинг закінчився бійкою

1 травня 2015 р., 13:10

Повідомляється, що у мітингувальників, які прийшли відзначити 1 травня, відняли плакат.

Приблизно два десятки представників організації Трудова Харківщина і партії Наталії Вітренко вийшли на мітинг, присвячений 1 травня. Між ними та активістами Громадської варти сталася бійка, передає місцеве видання Объектив.

Повідомляється, що мітингувальники - переважно пенсіонери - розгорнули плакат з написом Мир. Труд. Май. До них прийшов судовий виконавець, який зачитав рішення про заборону мітингів і попросив розійтися.

"Після до них підійшли близько 20 активістів Громадської варти з українськими прапорами. Один з активістів вирвав з рук мітингувальників плакат і розірвав його. Між сторонами відбулася невелика колотнеча. Постраждалих немає", - сказано в повідомленні.

Близько 11:00 активісти і мітингувальники розійшлися.

Раніше повідомлялося, що Харківський окружний адмінсуд підтримав міськраду ізаборонив проводити першотравневі мітинги громадській організації "Трудова Харківщина" 1 травня і організації "Російський собор-Руська община" - 3 травня.

Також суд у Харкові заборонив Компартії України проведення ходи і мітингу на 1 травня.

22 квітня погоджувальна комісія Харківської міськради і представники правоохоронних органів виступили проти проведення ходи і мітингу з міркувань безпеки. Зокрема, за даними міліції, в ці дні існує загроза терористичних актів, що підтверджує аналіз оперативної ситуації.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp