Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про конфлікт, який стався на чопській митниці (ВІДЕО)

1 травня 2015 р., 20:01

Скандалили представники державтоінспекції та державної служби боротьби з економічною злочинністю

Журналісти стали свідками скандалу біля міжнародного пункту пропуску Тиса, що в Чопі. Масова зупинка мікроавтобусів представниками державтоінспекції та державної служби боротьби з економічною злочинністю спричинила конфлікт між двома сторонами.

Півтора десятка мікроавтобусів один за одним виїжджають з пункту пропуску. Через сто метрів їх знову зупиняють працівники ДАІ.

Водії та пасажири дають волю емоціям. Розповідають: аби в’їхати в Україну, стояли в черзі на кордоні з учорашнього дня.

У ході розмови з представниками служби боротьби з економічною злочинністю та державтоінспекції ні журналісти ні водії та пасажири підтверджувальних документів про планові відпрацювання не змогли побачити.

У міліції кажуть: виконують доручення центральних органів влади щодо запобігання зловживань з боку митних органів в оформленні вантажів в Україну, і зараз це спільні відпрацювання щодо боротьби з економічною злочинністю.

Зрештою мікроавтобуси із заробітчанами поїхали далі, представники силових підрозділів продовжили патрулювання. На день зйомок результатом таких відпрацювань стали виявлені два ящики сигарет з підробленими акцизними марками.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp