Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

128 бригаді допомогли піснями (ВІДЕО)

3 травня 2015 р., 19:30

На концерті закарпатські гурти

Концерт підтримки відбувся у Мукачеві. Рок-гурти Без обмежень, Рокаш і Земля Королеви Мод об’єдналися заради допомоги військовим128-ї бригади. Всі виручені кошти з благодійного концерту музиканти передадуть на потреби закарпатських бійців.

На концерт під відкритим небом сотні шанувальників зібрали закарпатські зірки-. Українські музичні гурти, які створили в Мукачеві, 1 травня дали спільний благодійний концерт на підтримку 128-ї бригади. Збирали кошти закарпатських бійцям і волонтери в наметі. Розігрівав публіку музикант, що з гітарою не розлучний. Саме так сьогодні говорять про співака Сергія Паллага. Солісти відомих Закарпатських гуртів «Земля королеви мод», «Рокаш» і «Без обмежень» однієї думки. Всі солідарні у позиції, що осторонь подій в Україні стояти сьогодні не може ніхто. Не дивлячись на негоду шанувальників творчості музикантів на концерті зібралося чимало. Музиканти гурту «Земля королеви мод» виконали як старі відомі хіти, так і кілька пісень з нового репертуару. Гучними оплесками зустрічала громада гурт Rock-H, який презентував пісні з нового альбому співаночки про любов. Більшість композицій публіка почула вперше. А на десерт Мукачівській публіці залишили гурт Без обмежень. На концерті прозвучали треки з нового альбому під назвою «Дихаю тобою», який музиканти презентували в Києві 2 тижні тому. Підтримав проведення благодійного концерту на користь 128 бригади і депутат Закарпатської обласної ради Андрій Балога.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp