Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові можна побачити фото на деревах (ФОТО)

7 квітня 2014 р., 19:01

Похмурий понеділковий ранок у Берегові вирішили розбавити мистецтвом місцеві фотомайстри.

{Pg}Їх роботи з цікавістю розглядали берегівчани та туристи. За ініціативи берегівського фотографа Габора Гомокі на центральній площі міста, навпроти реформатської церкви, на деревах можна було оцінити світлини різної тематики та жанрів. 

Участь у першій виставці взяли фотографи з Берегова та району, серед них сам організатор події, а також Ласло Фюлюп, Балінт Орос (с. Мала Бийгань), Мікловш Орос (Мала Бийгань), Атілла Орос (Велика Бийгань), Золтан Сірчак. Метою акції стало внесення у ритм життя міста деякої родзинки, аби мешканці та гості Берегова мали змогу насолодитися мистецтвом. 

Перша фотовиставка діє без загальної теми, а вже наступна, яку незабаром планують організувати, буде об’єднувати світлини за певною темою. До речі, взяти участь у подібному мистецькому заході зможе кожен охочий фотограф. Для цього можна сконтакутватися з Габором Гомокі через соціальну мережу Facebook чи ВК. 

Оглянути фотороботи можна буде протягом цього тижня, якщо не знайдуться «добродії», які поцуплять фото.

beregszasz.com.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp