Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні заборонили використовувати наклейки на автомобільних номерних знаках

4 травня 2015 р., 19:56

Працівники ДАІ присікатимуть появу наклейок будь-якого змісту, навіть патріотичного

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков доручив ДАІ контролювати, щоб на автомобільних номерних знаках не було ніяких наклейок.

Про це він заявив під час сьогоднішньої наради в МВС під головуванням прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, повідомили УНІАН у прес-службі міністерства.

«Із сьогоднішнього дня ми дамо жорстку вказівку всім патрулям і всім працівникам ДАІ присікати появу наклейок будь-якого змісту, нехай навіть ультрапатріотичного, - заявив Арсен Аваков. Жахливим фактом був сьогоднішній злочин, коли зловмисники переховувалися на авто з номерними знаками ПТН-ПНХ, що ускладнювало їх оперативне затримання».

За словами міністра, «до таких жорстких заходів вдалися для того, аби під наклейками не ховалися бандити, які одягають форму АТОшників».

«У нас багато героїчних хлопців, які приїхали з війни. І багато негідників, які під них рядяться. Ми більше з цим мириться не будемо. Сподіваюся, що цю дисципліну військові та справжні патріоти зрозуміють», - зазначив Арсен Аваков.

Як наголосив міністр, на автомобілях повинна бути виключно державна реєстрація, ніяких додаткових наклейок. МВС, враховуючи наближення свят 8 і 9 травня, переходить на дуже жорсткий режим патрулювання і контролю. «У тому числі і щодо профілактики таких бандитських груп», - заявив Арсен Аваков.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp