Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Перечинщині надзвичайник врятував людей від страшної смерті (ФОТО)

5 травня 2015 р., 15:49

Поомітив пожежу і не залишився осторонь...

У ніч на 5 травня в с. Сімер Перечинського району пожежа охопила надвірну споруду, до якої входять хлів і літня кухня. Власники обійстя в цей час спали в будинку, на який також почало поширюватися полум’я. Загорання помітив працівник ДСНС, який саме проїжджав неподалік.
Не гаючи часу, провідний фахівець Перечинського районного сектора Юрій Гондорчин о 01:25 подзвонив до оперативно-рятувальної служби й кинувся будити господарів. Спочатку він стукав у вікна будинку, але ніхто не озивався. Тоді рятувальник зайшов усередину й розбудив мешканців будівлі, яку вже почав заповнювати дим. 

 

Дев’ятеро людей, серед яких двоє малолітніх дітей, при допомозі рятувальника оперативно покинули приміщення й тим самим врятувалися від загибелі. Крім цього, боєць ДСНС відкрив двері палаючого хліва та вивів звідти козу й курей.
Для ліквідації загорання на місце події прибули бійці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Насамперед вогнеборці не дали полум’ю розповсюдитися на решту споруди, локалізувавши пожежу о 01:45. О 04:05 їм вдалося повністю загасити вогонь. 

Таким чином бійці ДСНС врятували від знищення житловий будинок, розташований впритул до осередку пожежі.
Причину виникнення пожежі наразі з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – коротке замикання електропроводки у будівлі хліва. З неї вогонь перекинувся на приміщення літньої кухні, і далі – на житловий будинок. Як наслідок, вогонь знищив споруду хліва й покрівлю літньої кухні, а також пошкодив 6 кв. м. покрівлі житлового будинку. Завдані стихією збитки встановлюються.

Повідомили у ДСНС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp