Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За "кайф" ужгородцю доведеться відповідати перед законом

5 травня 2015 р., 16:23

Уникнути міліціонерів порушнику не вдалося

На вул.Бородіна в Ужгороді правоохоронці зупинили 43-річного раніше судимого ужгородця, в якого виявили та вилучили марихуану.

Серед ночі під час відпрацювання міста працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції помітили на вулиці Бородіна підозрілого чоловіка. Той всіляко намагався уникнути спілкування з працівниками міліції.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Ужгородського міського відділу міліції. Особу чоловіка міліціонери встановили – ним виявився раніше судимий 43-річний житель міста.

У присутності понятих чоловік видав поліетиленовий пакет з марихуаною. Як сам він пояснив, наркотик він зберігав для особистого вживання.

Речовий доказ вилучено та направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відносно правопорушника відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp