Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міжгірщина може стати відрізаною від світу (ВІДЕО)

5 травня 2015 р., 21:10

Через зсув про ліквідацію якого ліквідовувати не поспішає ніхто...

Тереблянська долина, що на Міжгірщині, будь якого дня може опинитись відрізаною від адміністративного центру. Масштабний зсув ґрунту забрав вже майже все полотно дороги, до нього призвели не зливи і не землетрус, а банальна бездіяльність облавтодору.

Закарпатські дороги – тема злободенна для всіх водіїв. Та на Міжгірщині це вже навіть не привід для жартів. На Тереблянському перевалі проблема на проблемі. Якщо підпірна стінка ще якимось дивом тримається, то в кількох сотнях метрів далі по дорозі справжнє лихо – зсув землі забрав майже всю дорогу, із 4-х метрової ширини полотна залишилось 20 сантиметрів. Дорожній відбійник вже років з 5 тому зник у прірві. Єдине на що спромоглись дорожники – набити дерев’яні стовпчики імітуючи відбійник. Незважаючи на всі доводи районної та обласної ради облавтодор так і не вжив жодних заходів, аби побороти зсув. Та безмежно це тривати не буде, одного дня третина Міжгірщини таки опиниться відрізаною від світу.




m-studio.net.ua


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp