Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У "Синевирі" впевнені, що літо буде багатим на туристів

6 травня 2015 р., 14:35

У "Синевирі" вдало відкрили літній туристичний сезон

Літній туристичний сезон на території Національного природного парку «Синевир» щороку стартує на травневі свята. Саме по кількості відвідувачів парку у ці дні, можна приблизно прогнозувати, наскільки багатим на туристи буде літо. Цьогорічні травневі свята показали, що територія НПП «Синевир» надзвичайно популярна серед відпочиваючих. І не дивно, адже парк багатий на різноманітні природні та історико-культурні туристичні ресурси: гірський рельєф, мальовничі карпатські ліси, високогірні полонини, велика кількість гірських потоків, різноманіття рослинного і тваринного світу, наявність культурних та архітектурних пам’яток тощо.

Озеро Синевир та Центр реабілітації бурих ведмедів є найбільш відвідуваними місцями. А от серед любителів походів в гори улюбленими стали маршрути на хребет Пішконя, Дике озеро, гору Стримбу, Дарвайку.

Національний природний парк «Синевир» регулярно здійснює комплекс заходів по проведенню благоустрою території і мінеральних джерел, маркує туристичні маршрути та екологічні стежки тощо.
Територія Тереблянської долини – одне з найкрасивіших місць для відпочинку в будь-яку пору року!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp