Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Убивці столичних міліціонерів проходили службу в добровольчих батальйонах

6 травня 2015 р., 14:39

Деякі з них навіть не досягли повноліття

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що підозрювані у вбивстві міліціонерів у Києві проходили службу в добровольчих батальйонах.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав після відвідання Навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України, де проходять підготовку кадети Патрульної служби МВС.

"Кілька осіб із цих людей проходили службу в добровольчих батальйонах. Буде офіційне повідомлення слідства, і ми про це скажемо", - сказав Аваков.

Він зазначив, що в інтересах слідства не може назвати, скільки підозрюваних проходили службу і в якому батальйоні.
У ніч на 4 травня двоє міліціонерів загинули і троє отримали важкі поранення під час переслідування підозрюваних у розбійному нападі на АЗС у Києві.

Міліція затримала трьох злочинців. Ще один був убитий у перестрілці. В затриманих вилучено цілий арсенал зброї, зокрема, автоматичну зброю, гранатомет і вибухівку.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp